Skip to content

Grevlingjakt med fotoapparat!

Høstens UTE-magasin er i gang igjen på TV Vest. Fotograf Ivan Bråten har fulgt naturfotograf Roy Mangersnes i jakten på grevlingen.

Mangersnes har fôret dyrene med rosiner over lang tid, og de titter til slutt frem fra hiet sitt. Takket være fancy kamerautstyr, tar faktisk grevlingen bilder av seg selv. UTE handler med andre ord om et dyr som de fleste av oss ikke treffer på så ofte, men som har blitt vant med å være i søkelyset! 

Ingen har tidligere gjort et så omfattende fotostudie av den nattaktive skapningen, så Roy sitt fotoprosjekt er ganske unikt. I UTE får du også se noen av de andre prisvinnende bildene til naturfotografen fra Sandnes.

Se UTE her!

Grevling på rosinjakt. Foto: Roy Mangersnes

UTE sendes på TV Vest hver mandag- fra kl. 17.30.

I neste program går turen til steinskulpturen «Steinkjerringa», som har speida utover jærlandskapet siden 1927!

Steinkjerringa på Høg-Jæren

God tur så lenge!

Leave a Reply

Your email address will not be published.