Skip to content

Tåketrim opp Hafjell

Hafjell-trassen i tåka

Det er 11.11.11, og ennå er ikke Hafjell alpintsenter dekket av snø. Tok ein tur oppover traseen i dag – med Nysetera som mål –  altså hytta vår på “riktig” side av Fjellheisen. Mor var med til midtstasjonen, brodern jogga fra hele fotograferingen, og jeg og Hansi beundret naturen mellom pust og pes oppover bakkene.

Da vi nærmet oss toppen av 2.stolheis, kom vi ut av tåka og opp i sola. Slik så Øyer-bygda ut bak oss:

Det var trolsk stemning, og ganske kult lys, særlig da vi krysset tåke-grensa litt nedenfor starten på Fjellheisen. Heller ikke vannkilda ved hytta var frosset, så det ble friskt fjellvann på toppen der.

Halvjogget ned igjen langs Moseterveien, men så ikke mye i tåkedotten. Uansett en forfriskende høsttur!

Satser på hvitkledde bakker neste gang jeg er hjemme! Sliter med skiabstinenser nå.

Kom vinter! 🙂

Se flere bilder her!

Leave a Reply

Your email address will not be published.