Skip to content

Når en pepperkakebaker…

Pepperkakebaking

Når en pepperkakebaker baker pepperkakekaker tar han først en stekegryte og en kilo margarin. Oppi gryta smelter smøret, og det neste han må gjøre er å røre 

Jessda, det nærmer seg jul, og i helga er det første søndag i advent. Da dras røkelse, stjerner og julelys frem fra boder og kjellere – og mange griper fatt i kjevlet for å trylle frem godbiter man kan kose seg med. Onsdag besøkte jeg Hå gamle prestegård på Jæren – for å presentere innslag til Norgesrevyen mens jeg bakte pepperkaker. Planen var å lage et pepperkakehus formet som en TV Vest- logo, men det var enklere å lage mange små logoer. Her ser du resultatet. Veggene til det som skulle bli en stor logo, de blir gnafset i seg av TV Vest sine ansatte. Warning! Pepperkaker er vanedannende!

TV Vest

Se TV Vest på nett!

Leave a Reply

Your email address will not be published.