Skip to content

Eventyrlige Senja

Med sin utmerkede beliggenhet, naturgitte omgivelser og historiske fasiliteter er Hamn i Senja et av de mest markante reiselivsanlegg i Norge.

Hamn i Senja

Og en av de vakreste stedene jeg noen gang har besøkt. Det var her programleder Tom Stiansen tidligere annonserte at “flere deltakere gråt” på grunn av den magiske utsikten. Og det er neimen ikke rart. Dette får dere se mer av i mandagens episode av 71 grader nord.

Vi er ikke særlig begeistret over en ny topptur, men mye av skepsisen bunner i minner fra Folgefonna – i tidenes dårligste vær. Denne gangen får pipa en annen lyd. En knallblå himmel som får snødekte fjell til å glinse venter på oss. Nedenfor speiler vannet seg i det samme solskinnet. Dette er drømmeoppdraget – men det blir også tungt.

Nå er vi bare fem deltakere igjen, og det begynner å spisse seg til. Tidenes dilemma melder seg – for min del – og her får jeg store problemer når det gjelder å velge side. Mer enn noen gang kommer det over oss at dette tross alt er et spill. Nettopp dette momentet tærer på psyken, når vi i utgangspunktet er en knallgjeng på tur – som mest av alt ønsker å nyte skiopplevelsen i fantastisk norsk natur.

Følg med mandag. Da blir det en hard opptur – en noe komisk nedtur – med mye knall og fall (den sekken er tung, kan man si – og gir ikke særlig positive effekter på balansen…), og en frikortkonkurranse som virkelig utfordrer hjernebarken.

Følg med på TV Norge mandag kl. 20.30.

Og husk å stemme på din favoritt. Det er jevnt!

GD har sakset fra bloggen min! 🙂 Begynner å tilspisse seg i 71º nord

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.