Skip to content

Vil Tonnie trekke seg?

Det er spørsmålet som stilles foran mandagens episode. Les artikkelen her.

På truger ved Vikafjellet

Og jeg har ikke tenkt å røpe noe som helst. Men nå er det kommet en artikkel på trykk som sier litt mer:

– Jeg ble nektet å trekke meg

Vi står foran atter et tungt oppdrag. Og enkelte er mer umotiverte enn andre. Julie røk ut forrige mandag, og igjen står en gjeng på åtte deltakere. Nå må vi selv komme oss til Myrkdalen, like ved Voss. Jeg tenker umiddelbart på frikjøringsmulighetene der. Ski! Pudderparadis! Vinter!  Men den gang ei. Vi skal på sykkeltur. Været er guffent, og det lir mot kveld. Vi må aksjonere kjapt.

Se bilder fra episoden

En delvis umotivert gjeng tar fatt på oppgaven. Endelig får vi bruk for kreativiteten vår. Vi kommer oss frem. Hvordan – det ser du i program ni, mandag kl. 20.30. Når vi våkner, er det kaldt og vått. Og trugene pakkes på sykkeltralla med mat og et gedigent lass med bagasje. Noen er mer umotivert enn andre. Det blir en tung start på dagens oppdrag. Og som tidligere skrevet, dupper jeg tidvis av mens vi er underveis på truger…! Men noen har det mye verre enn å være småsøvnig…

Les mer her: Ungene klare for aketur

Vi sees mandag kl 20.30 på TV Norge

Leave a Reply

Your email address will not be published.