Skip to content

Tøff tur med tidenes tyngste pulk!

Krevende skitur med pulk

I forrige episode av 71° nord var jeg og Tom ledere for hvert vårt lag, og turen gikk med randonné- ski opp til Gaustatoppen.  

Les mer om turen her: Første topptur –  opptur, så nedtur  

Tom sitt lag vant, og vi lagde en bedre 3-retters middag til vinnerlaget. Det siste som skjedde var at Vidar vant frikort i strikkhopp-konkurranse, og Morten ble den andre merka personen under utvelgelsen på Breidablikk. Det er fortsatt vinter og kaldt i været – og utmerket skiføre.  

Det er klart for vårt 3.oppdrag.  

Vi har kommet oss over Haukelifjell og til Røldal skisenter. Nå er det tid for fjellski, pulk, haugevis med ved å drasse på, og ei bitende kald natt med minimalt med søvn. Vi skal hjelpe den Norske turistforeningen med å frakte ved opp til fjellstuen Middalsbu. Og skierfaring eller ei; med tung pulk er balanse en fraværende egenskap. Jeg hadde i hvert fall tidenes pulk-tryn, og håper egentlig at det blir tatt med i episoden. Da kan dere se frem til en god latter!  

Oppdrag 3: På fjellski til Middalsbu

 Se flere bilder

Det blir action også i denne episoden. For første gang ryker lagene litt i tottene på hverandre – grunnet et helt spesielt oppdrag som tar en overraskende vending.

Les mer om oppdraget på tvnorge.no: Tøff tur med pulk

Se 71° nord mandag kl. 20.30 på TV Norge!

Leave a Reply

Your email address will not be published.