Skip to content

Tester strender i sommer!

Mari tester strender uansett vær!

Jeg elsker å bade! Uansett vær! Og egentlig uansett vanntemperatur – så lenge jeg ikke må legge ut på noen lang svømmetur. Dette har selvfølgelig kollegaene mine i TV Vest fått med seg, og tildelte meg oppgaven å teste strender og badeplasser i vårt sommerstudio. Dermed var det bare å ikle seg badetøy og hoppe i havet!

Det første som falt meg inn var at jeg IKKE gidder å gå med en gammel svart traust badedrakt når badeværet sikkert ville bli generelt grått. (Det var før vi visste at vi faktisk skulle bli ganske heldige med været under opptak…!) Jeg begynte å tenke på Dick&Daisy- en fresh badetøy/undertøysbutikk i Stavanger. De har fargerikt morsomt badetøy som jeg fikk gleden av å gå med i min strandtest.

Jeg og fotograf Ivan har reist rundt og badet, testet sand, toaletter og andre fasiliteter på de mange badeplassene i Rogaland fylke. Strandtestene sendes hver onsdag på TV Vest, og legges også ut på vår nettside www.tvvest.no

Her kan du se de tre første testene. God svømmetur – eller dukkert!
Vaulen badeplass

Solastranda

Skadbergsanden (Eigerøy)

Leave a Reply

Your email address will not be published.