Skip to content

På topptur-camp i Lofoten – påskas vakreste opplevelse!

Lykkelig på toppen av Geitgaljartind i Lofoten.

Jeg håper du fortsatt har rester av både påskeegg, Kvikk Lunsj og appelsin i munnviken, og at påskelammen ennå sitter godt i vomma. For påska er over for i år, men minnene om blå himmel, glitrende sol, ski på beina og kald pils i solveggen skal leve helt til neste år.

Det er mange måter å tilbringe de gule dagene på. Men for min del handler det om fjell og vidder i det vakre landet vårt. I dagens episode av 71 grader nord- kjendis – uttalte Stig Inge Bjørneby noe sånn som at: “Jeg fatter ikke hvorfor jeg har brukt alle ferier til å dra til utlandet, i stedet for å få øynene opp for hva som finnes i vårt eget land.” Jeg kunne ikke blitt mer enig. Samtidig begynte Mariann Aas-Hansen å grine. På grunn av utsikten over Norges fjell og fjorder.

Det er sannelig ikke mange steder i verden du kan kjøre på ski fra alpine fjelltopper helt ned til fjæresteinene. Lofoten er et paradis for ivrige topptur-folk som søker en natur så storslått at man lett blir rørt til tårer, frikjøring, pils i sola og generelt MYE hygge! Dette året fikk vi til og med fersk snø under skia på vei ned fra toppen Torskemannen.

Håper alle har hatt ei grom påske. Er du glad i noe av det jeg nevnte ovenfor, så er Nord-Norge verdt et besøk neste påske. Husk feller, dunjakke og gode venner, så trenger du ikke mer.

Kanskje forteller bildene nok til at du bli fristet! Ta en titt!

La minnene fra påskekosen surre på lerretet i bakhodet – og ha en god start på hverdagen! Våren er på vei!

/Mari

Leave a Reply

Your email address will not be published.