Skip to content

Glemte helt å skryte av den første Røldalshelga…

Urørt snø ned 1.renna i Røldal

Det er en god grunn til at det knapt finnes skikjøringsbilder fra denne helga i slutten av januar. Det var nemlig så mye snø, og såpass viktig å nyte skiføret og bruke tida godt, at det ikke ble tid til å stoppe for å knipse så mye. Snøen har lava ned over den vesle bygda siden før jul, og det er en gang slik at Røldal er bra når snøguden først slår til!

Vi kjørte Sauda-svingen tre runder først på dag lørdag, og avslutta på med en tur opp 1.renna. Der var det bare to snowboardkjørere som hadde cruisa før oss, så det var bare å svinge litt utenom sporene deres, og vips: Urørt lausshogg! Godt!

Se resten av bildene her!

I helga bytter jeg ut skigutta med jenter, og drar til Røldal Vi planlegger å spenne på oss fellene og traske til en topp i området. Har ikke detaljplanlagt ennå. Men tur blir det! Vi sees!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.