Skip to content

UTE på eventyr i høst!

UTE-teamet: Reporter Mari og fotograf Ola Petter

Denne høsten har jeg fått en “drømmejobb” i drømmejobben min i TV Vest – nemlig magasinet “UTE.” Dette er et friluftsmagasin som sendes hver onsdag. Og hva skal det handle om? Jo, alt som skjer UTE – det kan være fjellturer, å utforske dyr og insekter, dra på fisketur, vandre i heia, teste ut nye actionfylte aktiviteter og….ja, det er egentlig ingen begrensninger, egentlig – så lenge det vi oppsøker skjer UTE.

Premiere på UTE er onsdag 21. september. Da er vi på tur med Aftenbladet- journalist og evig fjellvandrer, Helge Johanson – kjent blant annet for sine “Helgeturer” i Stavanger Aftenblad. Vi skal opp til Ørnefjell, som ligger i Sandnes kommune. Det er typisk høstvær; regn og vind, men det er ingen hindring. Vi hadde håper på å se ørn…

I helga var vi på opptak til den andre episoden i serien, og det ble en gjørmete dag; på downhillsykkel i Tjørhomfjellet i Sirdal. Vi hadde det utrolig festlig, og jeg fikk tryna realt et par ganger. Dette bør sees – og da mener jeg med tanke på en fascinerende sport, og mange enda mer fascinerende “overende-velt”.

Jeg har med meg Ola Petter Steinsland, som er prisbelønt fotograf, blant annet for serien “Livsgnist” som har gått på TV Vest. Ola er dyktig til fingerspissene og glad i lange turer i skog og mark. Så vi håper å få utforsket Rogaland i løpet av høsten – og jeg skal sørge for litt action innimellom historiske glimt, dårlig vær, bra vær og samtaler med mange interessant folk på tur.

Har du tips til steder vi bør besøke – eller folk som er verdt å oppsøke, send et tips til: ute@tvvest.no

Se første UTE – førstkommende onsdag – fra kl. 17.30. Episodene blir også lagt ut på www.tvvest.no.

God tur så lenge! 🙂

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.