Skip to content

Pikene i Portugal

Vi er rett og slett på rundtur i Portugal. Vi begynte i Faro, på Algarvekysten, og planen var å ta toget til Ericeira, vest i landet, der surfen er bra. Da toget var fullt, endte vi med å ta taxi. Slik omlag 300 mil. Ikke en strekning man vanligvis tilbakelegger i TAXI…! Men, da har vi sponset næringa i Portugal for å sørge for at den sjåføren får invitert kjerringa på middag denne måneden! Ericeira er en fantastisk by. Bra surfing, god mat (restauranten Prim’s) og vin! Nå pakker vi og stikker til Lisboa. Der leier vi bil og råner langs kysten mot Faro igjen. Vi har 6 dager til rådighet, så det kan bli nye evntyr. Og det å leie bil i én uke er tross alt billigere enn å ta taxi én vei…!;)

20110819-005219.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.