Skip to content

Sommerhygge på Stryn

Bjørnsonstolen - Stryn 2011

Helt sommer har det ikke vært – værmessig – , men sommerski kalles det likevel. Midt på breen på Strynefjellet ligger skisenteret som er åpent for skifrelste sommergjester. Fra basen på 1080 moh tar en stolheis deg opp til 1300 moh. Derfra er det vanligvis en T-heis som bringer deg opp til toppen på fantastiske 1600 meter over havet, hvor man får følelsen av å være på Norges tak med utsikt over bre, høye fjell og dype fjorder. Denne heisen fungerte ikke denne uka, så det ble en del trasking til fots. Dessuten var vi flere turer på Dalsnibba, 1476 moh, like ved Geiranger. Bil opp, ski ned.

På Folven camping har det vært liv og røre fra morgen til kveld. Skikjøring på dagtid og grilling, slakk line og campingliv på kveldstid er en herlig kombinasjon.

Se bildene her!

Les mer om Stryn sommerski

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.