Skip to content

Whitedot nytt år!

Hafjell jula 2010

Da er ei magisk jul over, og et nytt år med blanke ark, som jeg håper blir dekket av lassevis med snø, ligger foran oss. Har vært i Hafjell i jula, og endelig fått testa ut Whitedot-skiene mine. De er helt råe! Er litt schizofren når det gjelder å velge mellom alpint og telemak, så har bestemt meg for å kjøre begge deler. Svarte råe Reedemere blir alpintski, og grønne Preacher blir telemarkski.

Whitedot skis

Jeg skal kjøre på Whitedot-teamet i vinter, og er strålende fornøyd meg det! Satser på å farte litt rundt i Norge – og kanskje delta på et par frikjøringskonkurranser.

De blå skiene, Ragnarok, er Fred Syversens pro model – et par beinharde planker til kjøring i store fjell. Dersom du er interessert i å teste Whitedot, eller det frister med et par til odel og eie, kan du kontakte Hans eller Fred i Steepzone.

Forresten; Tusen takk for alle gratulasjoner etter 71 grader nord- seieren! 🙂 Utrolig koselig!

Vet ikke helt hvor aktiv jeg kommer til å være på bloggen fremover. Nå har jeg ikke lenger noen tur Norge på langs å skrive om, men kan hende det blir litt ski-oppdatering og slik fremover. Har spurt sjefen min i TV Vest om å få fri til å dra på ski i februar. Så venter i spenning. Da blir det tur til Engelberg i Sveits – før jeg vender tilbake til mitt paradis, Chamonix i Frankrike. Jeg har i hvert fall like mye snø på hjerna som før, og håper å få kjørt mest mulig i vinter! 🙂

Ønsker alle en hvit, pudderfylt og heftig start på vinteren!

Grip dagen og nyt gode øyeblikk!

Nyttårsglis!

Klem Mari

One Comment

  1. jippi, god tur til Frankrike 🙂
    takk for praten på coop istad 🙂 Kjempe moro og endelig få snakket med deg!

    de skiene så fine ut, kanskje jeg skal søke på de 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.