Skip to content

JuleNissan kommer til meg!


Årets julegave - en Nissan X-trail 71-edition!

Jeg tror dette blir mitt livs lykkeligste julekort! Jeg er så glad!

Tusen takk til alle som har stemt, sendt melding og støtta meg i årets finale av 71° nord. Dere aner ikke hvor mye det betyr for meg! Nå er jeg i julerus  – litt letta over at det er over og for at jeg kan slippe jubelen løs –  og gleder meg til juleNissan kommer til meg!

Se flere bilder fra finalefesten her

Maris nye bibel: Den norske polarhistorien i bokform!

Tusen takk til mine fantastiske kollegaer i TV Vest, som tok i mot meg på flyplassen i dag, og ga meg tidenes mest nyttige julegave: Den norske polarhistorie i bokform. Jepp, jeg skal lese den fra perm til perm. Noen mener jeg trenger det…

Se TV Vest sitt innslag71 grader nord-vinneren hjem til Stavanger

Gøril og Mari

Publikumsfavoritten min, Gøril: TUSEN TAKK FOR AT DU ER SÅ FANTASTISK EI DAME!

Les mer her:

4 Comments

 1. Hanne Hanne

  Gratulerer så masse med en velfortjent seier, Mari!
  Håper du fortsetter i TvVest også, her i hjemmet er det stor stas hver gang du er på skjermen. Makan til bli dame 🙂 Kos deg masse i seiersrusen du ENDELIG kan slippe ut!!
  Klem fra Hanne

 2. Helena Helena

  Hipp hipp hurra!
  Mari ho æ jommen bra!

 3. Kaia Kaia

  Grattis med seier 🙂 Heiet på deg hele veien til Nordkapp, du er best =D

 4. gratulerer holdt med deg hele tiden:)
  så deg på butikken her om dagen, moro! også så jeg Erlend på sporten på strandtorget x)
  Men gratulerer mye!

  Klem fra Thea Helene i Øyer 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.