Når en pepperkakebaker…

Pepperkakebaking

Når en pepperkakebaker baker pepperkakekaker tar han først en stekegryte og en kilo margarin. Oppi gryta smelter smøret, og det neste han må gjøre er å røre 

Jessda, det nærmer seg jul, og i helga er det første søndag i advent. Da dras røkelse, stjerner og julelys frem fra boder og kjellere – og mange griper fatt i kjevlet for å trylle frem godbiter man kan kose seg med. Onsdag besøkte jeg Hå gamle prestegård på Jæren – for å presentere innslag til Norgesrevyen mens jeg bakte pepperkaker. Planen var å lage et pepperkakehus formet som en TV Vest- logo, men det var enklere å lage mange små logoer. Her ser du resultatet. Veggene til det som skulle bli en stor logo, de blir gnafset i seg av TV Vest sine ansatte. Warning! Pepperkaker er vanedannende!

TV Vest

Se TV Vest på nett!

Del på:
  • Facebook
  • Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *