Skip to content

Iiiiiiskaldt!

Gøril og Marit i bitende kulde

Jeg er glad jeg skal sitte mett, varm og uthvilt i sofaen og se på kveldens episode! Jeg skal nyte hvert et sekund av komfort. For det var det ikke mye av under inspillinga av kveldens episode av 71 grader nord. Jeg grøsser faktisk bare ved tanken.

Vi legger ut på en beinhard fjelltur som går over to dager. Marit har ikke vært helt i form de siste dagene, og jeg sliter med motivasjonen allerede ved start. Det merkes på kroppen at vi har vært mange uker på tur. På en annen side, begynner alvoret å gå opp for folk. Vi er bare seks deltakere igjen, og for hvert oppdrag kommer vi nærmere og nærmere Nordkapp.

Vi befinner oss i Evenes i Nordland. Oppdraget går ut på å bestige Litletinden og deretter komme oss til Breidvika innen tidsfristen. I sekken har vi pakket både stegjern og tau, for det blir bratt og isete. Dessuten må vi overnattet i det forblåste fjellet – noe som krever en del ekstrautstyr. Da jeg tok på meg sekken etter å ha pakka, føltes det som om at skjelettet frøs helt fast. Ut på tur – aldri sur? Neida, ikke sur, men utrolig umotivert denne gangen!

Når det gjelder frikortkonkurransen, blir heller ikke det noen varm og bedagelig opplevelse. Her gjelder det å holde hodet kaldt. For min del blir det mer riktig å si at hjernekapasiteten frøs til is i vannet. Og jeg gjør noe utrolig komisk. Jeg håper derfor at det ikke blir så altfor mye fjernsynstid på svømminga mi i 5 grader…

Les mer om oppdraget her: Helt sjuk fjelltur

Se flere bilder fra oppdraget her

Leave a Reply

Your email address will not be published.