Skip to content

Hun svømte og hun svømte og hun svømte rundt…

…for hennes mor hadde sagt at svømming var sunt…

Dessuten velger jeg å tro at folk har godt av en særdeles god latter på en mandagskveld. Og  det tenkte jeg selvfølgelig på, da jeg hoppa ut i vannet som holdt 5 grader. Jeg har ikke spesielt lang erfaring med å svømme i bane. Og flagg som står i min vei bryr jeg meg ikke nevneverdig om. Jeg liker derimot å utforske det som finnes på den andre siden av “gjerdet”, og er glad i å ha hodet mest mulig under vann. Å holde hodet kaldt i pressa situasjoner er ikke min sterkeste egenskap – for hos meg fryser det rett og slett til is. Det betyr begrenset mulighet til refleksjon og klar tankegang. Jeg utfordrer gjerne mine konkurrenter når det gjelder oppfinnsomhet, og jeg er trofast mot mine valg. Denne gang var ikke “graset grønere på den andre sia”, men jeg velger å tro at Tom Stiansen hadde en morsom dag på jobben da han “kommenterte” svømmeturen.

Takk for meg i denne omgang. Vi sees neste mandag. Jeg kan ikke love at dere ler like mye da. Men kanskje holder tanken på dagens episode til å fremkalle et lite glis i løpet av uka. Dette vil nødvendigvis føre til mer tilfredse ansatte, som igjen fører til at arbeidsgiverne er fornøyde, det gir mer penger i kassa i landets bedrifter, mindre depresjon blant befolkningen, og dermed mindre jobb for NAV-kontorene. Kanskje får til og med stand-up-komikerne frysninger av den økte konkurransen på markedet – noe som gjør at de presterer bedre på jobben. Hvem vet, kanskje får Alexander Dale Oen blod på tann og svømmer enda raskere i neste VM. Dermed blir nasjonalfølelsen blant oss sterkere. Og sammen kan vi være enda stoltere av å være født i dette vakre fedrelandet som rommer så mange jææævla iskalde vann, som det ikke er anbefalt å hoppe uti – når regnet pisker fra oven, og dunjakke burde være eneste tillatte arbeidsantrekk.

Over og ut fra Wedum…

3 Comments

  1. Sunniva Sunniva

    Haha! Denne episoden hørtes særdeles festlig ut, selv om jeg egentlig ikke skjønte noenting av hva som hadde skjedd, men jula foran tv’en med Mari på getBoks blir bra!

    • Hehe, ja, jeg tror seerne fikk seg tidenes latter! De ler MED meg, for å si det slik – sjøl om jeg var ganske flau der og da. Egentlig glad over å høre at du ikke har sett det! 🙂

  2. yalla yalla

    hehe! stiiiil 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.