Skip to content

Bowling og baluba på Bryne

Hele gjengen samla i sofaen til Tonnie

I helga har hele 71 grader nord- gjengen ledd, skålet, bowlet og jodla på Jæren! Tonnie og Børre åpnet sitt nye prikkfrie hus på Varhaug, og innlosjerte alle mann. Tapas og høy vinføring løftet stemningen – og da to trubadurer overrasket oss utpå kvelden, ble det allsang med “Beat for Beat”. Taxien tok oss til Brynes beste (?) utested, 17!

Vi fikk nesten en følelse av å være på leirskole, sovende på madrasser på gulvet, og gjerne litt i kryss. Vi er heldigvis vant med å leve tett oppå hverandre. Jeg må si at det er fantastisk å møtes igjen på denne måten; med mannfolk i nystrøkne skjorter – og jenter i skjørt og kjoler. Det er ikke akkurat slik vi er vant til å se hverandre…

Dessuten en ideell mulighet til å plukke et par høner med enkelte, for deretter å løfte glasset og le av til dels pinlige – og enkelte ubehagelige tv-øyeblikk. Vi fikk også mulighet til å teste ut våre evner på bowling-bana, og jeg er glad det ikke var en av frikortkonkurransene i årets 71 grader nord…

Se bilder fra helga på Jæren

Se TV Vest sin reportasje fra bowlingbana – og få vite en del ting du kanskje ikke visste om årets deltakere

Leave a Reply

Your email address will not be published.