Skip to content

Ungene er klare for aketur!

I forrige episode besteg vi fire av de sju toppene som omringer Bergen. Dessuten ventet det oss en gedigen overraskelse på toppen av Ulriken.

Les mer om oppdraget her: Overraskelsen i Bergen

Det var Julie som måtte forlate gruppa og reise hjem i denne episoden. Og hun var savnet i mange dager etterpå…

Se bilder fra episoden her

Tonnie og Mari ser program 8

TV-titting hos Tonnie: I anledning episode 8, tok jeg tok turen ut til Varhaug, og besøkte Tonnie i det nye huset. Og det var det mest fantastiske huset jeg har sett på lenge. Jeg er målløs! Mon tro om vi får en hjemme-hos-reportasje på sikt…

Tonnie disket opp med minipizza, og vi lo og grein om hverandre da vi gjenopplevde turene i Bergen. Neste gang kommer jeg tilbake med sovepose – klar for weekend-opphold på Jæren!

Unger på aketur: I neste episode får vi i oppdrag å komme oss til Voss på egenhånd. Dette inviterer til kreative løsninger. Deretter bærer det ut på sykkeltur igjen. Denne gang med ganske varierende vær, og med truger i bagasjen! Vi skal lete etter et 71 grader nord- flagg som er gjemt oppi lia – og det blir en skikkelig omvei på truger i elendig vær. Denne gangen er jeg så trøtt at jeg sovner gående! Og det på tross av at pulken er lastet med tidenes tyngste sekk og en sykkel…Det var en helt absurd – og vond- opplevelse å være så trøtt at jeg duppet av mens vi beveget oss ute i frisk kald fjelluft, dro tungt lass – og ble pisket i ansiktet av isende snøkrystaller!

Gøril og Mari i akebakken

Frikortkonkurransen lokker frem barna i oss. (Ikke at det barnslige er så innmari godt gjemt til vanlig heller, men….) Kjelkene er umulige å styre, og vi må løse oppgaver underveis. Om jeg har noen fordel av å ha tilbragt barndommen på ski – og rattkjelke – i Hafjell alpintsenter – ja, det ser du i neste episode av 71° nord.

Følg med på TV Norge mandag kl. 20.30.

Gikk du glipp av forrige episode? Se reprise søndag kl. 20.00

Husk dessuten å stemme på din favoritt-deltaker.

3 Comments

  1. Kjelken hadde du jo stålkontroll på 🙂

    • Ligger mange års intenst trening bak, vettu! Mye snikkjøring med akebrett i Hafjell på kveldstid…

Leave a Reply

Your email address will not be published.