Skip to content

Overraskelsen i Bergen

Kjente og kjære

Sjekk denne gjengen her! Det er ikke neste års 71° nord- deltakere, ei heller et lokalt turlag i Bergen, men tålmodige sjeler som har latt sine kjente og kjære få reise på tur. Etter vel to uker uten mulighet for kommunikasjon, skjer følgende: Ei dame fra TV Norge ringer og spør om de har lyst og mulighet til å komme til Bergen for å overraske oss deltakere på toppen av Ulriken. Stort mer får de ikke vite – før de plutselig står der med kameraer opp i ansiktet og én fellesnevner som binder dem sammen: Å få møte igjen sine gode venner, kjærester og kompiser. Denne gjengen ble sendt på butikken for å handle mat til deltakerne. Indrefilet, brus, smågodt, potetgull og et par pils. Er det rart vi er glade i dem?

Fottur: Skiene er lagt på hylla for en liten periode, kajakkene parkert, og de syv fjell i Bergen venter på oss. Vi skal ut på fottur, får utdelt et telt hver, og aner ingenting om overraskelsen som venter på toppen av Ulriken.

Se bilder fra episoden her

Byfjellene i Bergen er mange, men benevnelsen «De syv fjell» omfatter følgende:

(Kilde: wikipedia.no)

Frikortkonkurranse i vann

Det blir dessuten en våt frikortkonkurranse, der vi blant annet får testet ut stand-up-paddle-board (SUP), som er en ganske ny og annerledes form for vannsport. Faktisk har jeg i senere tid vært ute med en av verdens beste kvinnelige kitere, Kari Schibevaag, og testet SUP. Se reportasjen ved å søke på “Schibevaag” i søkefeltet på siden.

Les mer om oppdraget her: Plasker seg videre

Følg med på TV Norge mandag kl. 20.30.

4 Comments

 1. Helena Helena

  Er det med vilje at alle de kjente & kjære æ ikledd Norrøna, Helly Hansen, Hagelöfs, Mammut og diverse ANNA ENN Bergans?

  • Det er nok meget tilfeldig. Man tager hva man haver 🙂

   • Helena Helena

    E syns det va litt moro da ma 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.