Skip to content

Tom tok til tårene – førstemann ut av 71° nord

Tom ble førstemann ut av 71 grader nord

Tom ble altså den første av deltakerne som måtte reise hjem i årets 71° nord

Les mer her:

Greide ikke holde tårene tilbake (tvnorge.no)

Kjempet forgjeves mot tårene (vg.no)

Fortvilelsen tok helt overhånd (dagbladet.no)

 Dagens episode dreide seg hovedsaklig om de fire som ble merka – og om hvordan både Julie, Christian og Morten kjempet seg til videre deltakelse i 71° nord. Etter en beinhard triathlon, som vi andre ikke fikk være øyenvitner til, ble det Tom som måtte forlate gruppa i dagens episode.

Det skal sies at han gjorde en heltemodig innsats på tross av gnagsår og problemer med krampe. Jeg må også si meg mektig imponert over Tom sine rebus-evner. Særlig på oppgaven med pilene som pekte i ulike retninger. “Den går oppover, selvfølgelig!” kom det fra Tom. Og tramtataaa, det var riktig!

Det var ganske spesielt å ta farvel med Tom etter frikortkonkurransen som innebar å stable trestubber oppå en bom et par meter over bakken. Vi hadde alle vært på tur en stund – og man blir godt kjent av å bo oppå hverandre dag etter dag. Dessuten har vi allerede vært gjennom mange tøffe oppdrag.

Men verre blir det.

I neste episode tar vi fatt på tidenes verste oppdrag! En tur over Folgefonna på ski fører med seg kollaps, frostskader og flere timers blodslit i heftig vintervær. Flere vurderer å grave seg ned, tenker på sine kjære hjemme, og det felles mer enn et par tårer i skibrillene. Ikke av glede, men av ren frustrasjon. Og redsel.

Ski or die.

Hvordan dette ender, det ser du mandag den 11.oktober – på TV Norge kl. 20.30.

PS: Heretter ryker én person hjem i hver episode. Det er nå alvoret begynner!

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.