Skip to content

Første topptur – opptur, så nedtur!

...synes jeg....
Fantastisk nedkjøring fra Gaustatoppen

Da var episode 3 sendt – og gjenopplevd med en gjeng utrolig urolige sommerfugler i magen! Det var en heftig topptur til Gaustatoppen (1883 moh) i Tuddal. En lang og krevende tur, som vi deltakerne nok opplevde som både tøffere, kaldere og mer slitsom enn dere seere – som sitter godt planta i sofaen – med komfortabel kroppstemperatur, metthetsfølelse og kanskje til og med er nydusja. Luksus!

Jeg forstår godt at det ikke er så lett å forstå seg på småsyting og klaging fra denne behagelige tilstanden. Det merker jeg selv etter at jeg kom hjem, og kunne synke dypt ned i myke sofaputer med en te-kopp i hånda. Men for all del – en fantastisk opplevelse – særlig i ettertid, når man kan gjenoppleve turene på nytt. Det er nervepirrende – for vi aner ikke hvordan programmene er klippet sammen, og mange får seg nok noen overraskelser – både på grunn av episoder og hendelser som er kuttet ut – eller for den del tatt med i programmet. Og sistnevnte på både godt og vondt! Det skal sies at 1,5 time på tv i virkeligheten utgjør minst 48 timer for oss slitere på tur – med trykk på minst! Så helt «reality» er det ikke…

Ski or die!

/MW

Bilder fra turen (Foto: tvnorge.no)
Tid for topptur

2 Comments

  1. Oda Oda

    Å Mari, dette er så spennede. Hittil har du gjort en god figur. Verver stemmer til deg. Klem fra meg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.